FAQ

Kurs i elveredning med fastlagte datoer i Sjoa. For små grupper eller for deg som kommer alene. Vi prøver så langt det lar seg gjøre å sette sammen åpne kurs etter deltagernes erfaring og ferdighetsnivå.

For grupper på minimum 6 eller flere som ønsker tilrettelagt kurs i Sjoa eller et annet sted i landet.

Meld deg på kurs via kontakt lenken. Send oss gjerne en e-post eller ring 900 66 222 for spørsmål eller annen informasjon før du bestiller kursplass.

Vi sender deg en kursbekreftelse med informasjon om kurset og en kursfaktura per e-post etter at vi har mottatt din påmelding.

Påmeldingen er bindende. Ved avbestilling av kurs 21-10 dager før kursstart belastes du med halve kursavgiften. Avbestilling mindre en 10 dager før kursstart belastes kursavgiften i sin helhet.

Spesielle bestillings- og avbestillingskriterier gjelder for lukkede Rescue 3 kurs.

Deltakelse på kurs skjer på eget ansvar. Vi påtar oss ikke ansvar for økonomiske følger av mulige uhell/skader som måtte inntreffe under kurs.

Har du bostedsadresse i Norge bør du ha en kombinert reise-/ ulykkesforsikring. De fleste helårs reiseforsikringer har også en avbestillingsforsikring. Andre deltakere anbefales å tegne en tilsvarende forsikring i sitt hjemland.

Du vil få tilsendt en oversikt over overnattingstilbudene i Heidal sammen med kursbekreftelsen.

Vi leier kurslokale hos Sjoa Vandrerhjem/Heidal Rafting.

 

Personopplysninger

Når du gjør en kursbestilling via nettsiden vår ber vi deg om informasjon. Navn, adresse, telefon nummer, e-post og noen ganger fødselsdato.

Vi bruker disse opplysningene til å registrere kurssertifiseringen din hos Rescue 3 Europe.

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics. 

Markedsføring

Du har et aktivt kundeforhold hos oss fra du bestiller kurs og ett år etter kursets slutt. Vi sender deg kun en e-post med informasjon om kurs og kursplan hvis du har ønsket at vi skal holde deg oppdatert eller vært i kontakt med oss i dette tidsrommet.

Vi lagrer ikke e-post adressen din i databasen vår utover dette.

Cookies

Når du besøker nettsiden vår lagres en fil på din dataenhet. Serveren kjenner deg igjen neste gang. En cookie kan f.eks registrere hvor og hvordan du kom inn på nettsiden vår og hvor mange ganger du har besøkt den. Vi bruker informasjonen til å forberede nettsiden vår og analysere brukeradferd. Har du spørsmål om hvordan vi hånterer personopplysningene dine er det bare å ta kontakt med oss.